Precis som om…

…ingenting hade hänt så lyftes fröken i sjön idag –

-om man nu bortser från de 54timmar som jag lagt ner. Sällan har det väl varit så vindstilla och kvavt på hamnplan som dessa dagar. Första provturen med Rodahlaxel gav mersmak, hade jag nu fått med gps:en så hade det kanske stått 25knop på den… helt utan vibrationer… återkommer i ämnet.

3 reaktioner till “Precis som om…”

  1. Tack att du lade ut en bild på hur det SKA se ut. Min bild av undersidan av Lilly är något förvrängd… 😉
    Jag ÄLSKAR fotot där himlen tar plats i vattnet. Hoppas du förstår vilken UNDERBAR bild det är. Skulle dock vilja jobba med den lite… Kan du maila mig den när du har en minut över?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.