Speed Art Design!

Äntligen fick vi förtöja på den tillfälligt hyrda platsen och ge oss ut i Mariestads centrum för att försöka ta in den fantastiska blandningen av sevärda saker, för min egen del kanske främst bilar.
Mitt i uppvisningen på ”motorstadion” på hamnplan så fanns den lyckligaste av alla – nr37..! Många driftingsladdare var det, jag uppskattar den varianten av motorsport mer och mer.. det är möjligt att delta på skapligt samma nivå med ett hemmabygge och olycksriskerna är förhållandevis små.
Sen kunde vi gotta oss åt de stora grabbarna som hade dukat fram några tusen hästkrafter, det var fin lunchmusik på pizzerian när det uppvisningsstartades…
Intressant skillnad i sång på föregående och denna, turbo slätar ut det argaste.
Fin gammal ovanlig modell på tankbil med häftig historia dokumenterad, dessutom av rätt märke…
Detta var också ovanligt – hur kan denna nästan perfekta kopia på ”bärgarn” i bilar-filmen helt plötsligt stå framför näsan på oss… dessutom med texten ”GM service Götene/Skara/Mariestad”?
Äkta vara så det räcker och blir över.
Äkta camping var det nog fråga om här, fint med ”lejonfri höjd” på tältet?
Snygg lösning på problemet 3,5mm ljud i gammal bil – resväska som låter!
Lite höjer man ju på ögonbrynen när bärgningsbilen susar förbi med en u-båt på flaket… Andra åtaganden gjorde att vi inte kunde vara där på söndagen men lördagen räcker långt! Tack alla som fixar med detta arrangemang! Suveränt!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.