Festival i sikte…

Nu har vi tagit sikte på en bra kajplats i Göta Kanal, inte bara för att fiska utan för att kunna se-
– sista sverigekonserten med denne gubben… Jag minns exakt var jag var och vem som la på vinylskivan med ”burn in hell” för så där 30 år sedan… Många andra bra artister också givetvis men detta smäller utan konkurrens högst. Delad tvåa H.E.A.T. och Europe – tänk om europeerna hade haft vett nog att sparka ut tråkige Norum till förmån för han som klämt fram tidernas bästa gitarrsolo – Kee Marcello!

En kommentar till “Festival i sikte…”

  1. Jag kommer också ihåg när jag hörde dom första gången. I ett pojkrum – och sen var man helsåld! =)
    Europe tapetserade jag med hemma. Och tack vare moster fick jag Mr Tempest autograf. Men min idol var ju trummisen Ian. Kee eller John spelade liksom ingen roll…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.