Sen,

Eftersom det såg ut att vara sol på andra sidan sjön så for vi tvärs över, det fattades dock några distans till blå himmel… men det löste upp sig senare och solen kom fram. Riktigt fint väder, fint blir det också när fixandet i hamnen fortsätter. Bättre nu när bilarna inte nästan kör av hälsenorna på de som är på badet. Vi hittade också med hjälp av mycket snygga emaljerade skyltar en hel drös med hällristningar, det hisnar lite när man inser att de lyckats skicka meddelande och bilder från 3000 år sedan – skapligt beständigt.

4 reaktioner till “Sen,”

  1. Hej,

    Jag har också en Forbina 9000 och jag såg att du hade en djup/tempgivare limmad på insida skrov. Jag ville bara dubbelkolla att det fungerar bra med tanke på distansmaterialet?

    1. Hej! Det fungerar fint, det är solid plast i botten. Tänk på att inte ha fler givare med samma frekvens om du tänker dubblera, jag tycker det är fint att veta djupet i fören och inte bakom propellern… då kan man smyga fram och kanske slippa bottenkänning. 😉👍

      1. Aha, va bra det visste jag inte. Har just bytt alla genomföringar och plastat igen gamla hål för givare så vill gärna undvika ny håltagning.

  2. Får jag fråga vilken sensor du har samt var du har den monterad? Har prövat med en Garmin GDT43 i plastpåse med vatten men får inga utslag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.